září 19, 2019

CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, je jediný retailový exkluzivní partner, který zastupuje BOŘISLAVKA CENTRUM developera KKCG Real Estate. Tento multifunkční objekt bude dokončen ve čtvrtém čtvrtletí roku 2020 a je umístěn v lukrativní části Prahy 6. Maloobchodní příležitosti jsou v této části Prahy minimální, proto je Bořislavka Centrum jedinečnou příležitosti k pronájmu.

"Bořislavka Centrum bude mít velmi pestrou skladbu nájemců. Je skvělou příležitostí pro zájemce o pronájem obchodní jednotky zejména díky umístění na hlavní dopravní tepně, Evropské ulici s přímým napojením na vestibul stanice metra Bořislavka. V dostupnosti 15 minut od centra se nachází 100 000 potenciálních zákazníků, které přiláká nejen bohatý výběr ze segmentu gastronomie. Bořislavka je dalším významným projektem našeho rozsáhlého portfolia, které má CBRE v exkluzivním zastoupení,"
říká Milan Mašša, Head of A&T Retail Services.

V rámci projektu je obsaženo více než 60 obchodních jednotek, které tvoří více než 9 000 m2 maloobchodních prostor k pronájmu. Součástí jsou také restaurace a kavárny, jež plynule přecházejí do terasových a parkových ploch nebo Dětské komunitní centrum.  V projektu je také více než 24 000 m2 pronajímatelných kancelářských ploch. Centrum bude mít unikátní Precertifikaci Leed Gold.

„Myslíme i na zvelebení okolí nového multifunkčního centra Bořislavka. Na úrovni vstupu do metra vznikne malé náměstí – piazzetta, s jedinečným výhledem na pražské panorama a více než 4 000 m2 veřejných ploch. Piazzetta, v jejímž středu se nachází umělecké dílo od Federica Díaze, má tak potenciál stát se přirozeným místem setkáváním pro místní obyvatele,“ říká Otto Koval, obchodní ředitel společnosti KKCG Real Estate.

Expertní komentář Jana Janáčka, vedoucího týmu pronájmů maloobchodních prostor, k příchodu a odchodu značek na český maloobchodní trh

Komerční nemovitosti v roce 2021 podle CBRE:  krátkodobá nejistota s oživením na obzoru

Komerční nemovitosti v roce 2021 podle CBRE: krátkodobá nejistota s oživením na obzoru

Průzkum CBRE: Čtyři z deseti Čechů plánují nakoupit vánoční dárky v obchodním centru nebo kamenné prodejně.